Hoe is SolarSpikes ontstaan?

SolarSpikes is opgericht door Richard van der Beek en Rob van der Beek. Vanuit onze ervaring binnen de ongediertebestrijdingsbranche zagen we het probleem met ongedierte onder zonnepanelen. Toen we erachter kwamen wat de gevolgen zijn voor zowel de installatie als de eigenaar en het ongedierte besloten we een oplossing te bedenken, zodat het ongedierte niet meer onder de zonnepanelen komt.

Op die manier is SolarSpikes ontstaan. SolarSpikes biedt drie verschillende systemen waarmee fauna eenvoudig onder de zonnepanelen is te weren. Bij de ontwikkeling van onze systemen hebben we rekening gehouden met de wensen van zowel de installateur als de consument. Dit heeft ervoor gezorgd dat de systemen eenvoudig te bevestigen zijn, er een sterke bevestigingsclip beschikbaar is en dat de systemen geen afbreuk doen aan het uiterlijk van de installatie. De garantie op de zonnepanelen blijft behouden.

Met onze systemen willen we ervoor zorgen dat er geen ongedierte meer onder de zonnepanelen komt. Onze visie is dat niemand last heeft van de gevolgen van ongedierte dat zich nestelt onder de installatie. Om dit doel te bereiken blijven we onze systemen verbeteren en zijn we altijd opzoek naar installateurs die met ons samen willen werken.